LX Italia-Edison 65

599,00619,00 Inc.btw

SKU: N/A
Categories: ,
Share:

LX Italia-Edison 65

De LX Italia Edison 65 koffiemolen is ontworpen voor de serieuze thuis-barista die geen concessies wil doen aan kwaliteit. Met zijn duurzame constructie, precisie en gebruiksgemak is deze koffiemolen een investering in de perfecte kop koffie. Met functies zoals Perfect Grind Accuracy, Quiet Grinding System, een geïntegreerde klep en een gebruikersvriendelijk Touch Display, is deze koffiemolen ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie. Beleef de authentieke smaak van versgemalen koffie met de Edison 65 en ontdek het verschil dat een kwaliteitsmolen kan maken.

LX Italia-Edison 65

  • Maalschijven: De Edison 65 is uitgerust met professionele, platte maalschijven van gehard staal, die zorgen voor een consistente maling en de perfecte korrelgrootte voor elke zetmethode.
  • Traploos Instelbare Maalgraad: Of u nu een fijne maling voor espresso of een grovere maling voor French press wenst, met de traploze instelmogelijkheden kunt u eenvoudig de gewenste maalgraad kiezen.
  • Krachtige Motor: De krachtige motor zorgt voor een snelle en efficiënte maling, waardoor u in een mum van tijd klaar bent om van uw koffie te genieten.
  • Compact en Stijlvol Design: Het slanke, elegante ontwerp past perfect in elke keuken en neemt minimale ruimte in beslag. De roestvrijstalen behuizing zorgt voor een moderne uitstraling en duurzaamheid.
  • Groot Bonenreservoir: Het ruime bonenreservoir met een inhoud van 350 gram maakt het mogelijk om meerdere koppen koffie achter elkaar te malen zonder constant bij te vullen.
  • Eenvoudig te Reinigen: De verwijderbare onderdelen maken het reinigen van de koffiemolen eenvoudig, zodat u altijd kunt genieten van verse, smaakvolle koffie zonder oude koffieresten.
  • Stille Werking: Dankzij de geavanceerde geluidsisolatie met het unieke Quiet Grinding System, dat het maalgeluid aanzienlijk vermindert. Je kunt nu een ontspannen koffiepauze genieten zonder storend geluid..

Maalschijven

Type: Plat

Diameter: 65 mm
Materiaal: Gehard staal

Doseersysteem

Touch Display: Ja
Programmeerkbare doseringen: 2
Doseerteller: Ja

Motor

Aandrijving: Direct
Toerental: 1650 RPM
Vermogen: 320 watt
Voeding: Enkelfasig

Afmetingen

Hoogte: 392 mm
Breedte: 127 mm
Diepte: 205 mm
Gewicht: 8,1 kg

Diversen

Beschikbare versies: Elektronisch
Traploze micrometrische regeling: Ja
Bonenreservoir capaciteit: 350 g
Maalcapaciteit*: 3,5 – 2,0 g/s

LX Edison Kleur

Chrome, Ferrari (Red), INOX-Wit, Zwart / Chrome

There are no reviews yet.

Be the first to review “LX Italia-Edison 65”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *